Direktlänk till inlägg 3 november 2011

del 2

Av Goni Barjin - 3 november 2011 20:53

Här kommer del 2 gällande förhållanden och sånt.. Här kommer den vekliga historien mellan kvinnor och män. Kommentera gärna synpunkter.

Hur träffar en mAn en kvinna? Hur behåller en mAn sin kvinna?

När en mAn är obunden så träffar han olika kvinnor och han ska heller aldrig binda upp sig till en och samma för snabbt i sitt liv.

Skillnaden mellan en mAn och en kvinna är att kvinnan är känslig, giftamogen i tidig ålder, bara vill prata känslor & framtid samtidigt som MANNEN vill sprida sin "kärlek", en mAn vill känna sig fri och kunna göra vad han vill, när han vill. Skillnaden ligger i genetiken.

När en kvinna och en mAn träffas så uppstår en nyfikenhet. Kvinnan tänker, blir denna mAn en bra far? Är denna mAn känslosam? Är han romantisk? Är han stabil ekonomiskt? Och mycket annat självklart.

Men mannen däremot, gissa vad han tänker på...

En mAn tänker först och främst på hur ser denna kvinna ut naken! Är hon vild i sängen? Hur lång tid tar det innan jag får av henne hennes byxor?

Glöm ej en sak, dessa tankar är dom första tankarna en mAn och en kvinna har. Det innebär inte att det är dom enda eller att det är allt vad mannen tänker på. Finns mycket annat självklart, men inte innan dessa frågor!


Problemet i allt detta är att om en kvinna släpper in en mAn i sin bubbla så har mannen klarat det första provet som består av att klara av frågorna som kvinnan ställer sig själv, det finns inga rätta svar på dessa frågor utan dom ska bara passa in på vad den unika kvinnan kräver. Du som kvinna, hur många män har gift dig med eller som du fortfarande har ett förhållande med? Detta beror på bilden NI får av oss INTE STÄMMER ÖVERENS MED VERKLIGEHETENS mAn. Fick han av dig byxorna eller inte?

Mannen däremot, hahaha här kommer det roliga.. Mannen behöver inte få svar på något utan provar sig fram. 95% av alla kvinnor som mannan träffar och får av byxorna på lämnar han, i mitt fall 100%, punkt slut. Hur många kvinnor har du som mAn gift dig med eller är du fortfarande i ett förhållande med?

Får han inte av henne byxorna så håller hans sig sannolikt kvar, men glöm ej, endast tills han fått av dom.


Hur träffar då en mAn KVINNAN i sitt liv?

Vill bara säga en sak här. HADE JAG HAFT ETT SVAR PÅ DETTA SÅ HADE JAG VARIT LYCKLIGT ELLER OLYCKLIGT GIFT JUST NU..


Men hur behåller en mAn sin kvinna efter att han nu hittat henne?

Enkelt.. Den kvinna som förstår att en mAn är en enkel art, kommer att leva lyckligt i alla sina dar. Vi MÄN som inte fattar att en KVINNA är den mest komplicerade arten på denna jord kommer aldrig leva lyckligt!!!


Det finns mycket en mAn kan skriva om hur vi MÄN fungerar..

En sak är dock GARANTERAD.. Oavsett hur mycket mAn du är, oavsett hur stor o stark du är, oavsett hur smart du är så tappar du allt vad MAN heter om du träffar fel kvinna!


Detta är tankar från en mAn som vet..


Hälsningar från verklighetens mAn

 
ANNONS
 
Ingen bild

Joseph

3 november 2011 23:04

Du är en grym MAN !

Goni Barjin

5 november 2011 11:46

Tack min mAnvän. Jag försöker att skriva från min synvinkel och det jag ser om hur verkligheten ser ut, på riktigt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Goni Barjin - 31 juli 2012 20:34

Det bästa jag vet, är när man hör en låt för första gången, och inser att man tycker att den är riktigt bra. Jag vet inte hur det är med er andra, men detta händer mig kanske 3 gånger/år. Låten är så bra, och i samma sekund som man inser detta så bes...

Av Goni Barjin - 4 december 2011 19:42

http://www.youtube.com/watch?v=TdkNn3Ei-Lg&feature=player_embedded    En maN vill säga några ord om ovanstående video, då den väcker många tankar.    Mina vänner...det som sker hos våra små människor runt om i världen är mycket tragiskt. Dess...

Av Goni Barjin - 20 november 2011 18:10

En maN tycker om att föra diskussioner kring världen och samhället. Varav detta inlägg.   Det är ju ingen hemlighet att vi i väst lever i ett överflöd. Oavsett vilka invändningar man har så är det ett faktum att vi lever i ett enormt överflöd. D...

Av Goni Barjin - 17 november 2011 11:44

Duduk är tre tusen år gammal armenisk instrument som uttalas doo DOOK. Första gången jag fick höra det instrumentet var från filmen ”Gladiator”.        Varför väljer jag att skriva om detta instrument? Duduk får din kropp att rys...

Av Goni Barjin - 10 november 2011 23:31

Personlighetsdrag som en maN ogillar:   En person hör ett skämt, eller en lustig kommentar. Han kollar först på de andra i rummet för att se deras reaktion, för att sedan själv reagera. Han måste alltså se om restan av sällskapet skrattar, för at...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ enmansblogg med Blogkeen
Följ enmansblogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se